lunes, 24 de enero de 2011

Balneari Caldes de Boi

Avui m’he llevat amb ganes d’explicar-vos la meva experiència en el balneari Caldes de Boi. I si a més et vols allotjar al costat del balneari, hi ha dos magnífics hotels:  l’Hotel Manantial i l’Hotel Caldes, de quatre i tres estrelles respectivament.


La zona en que es troba el balneari i els dos hotels és magnífica, ja que està enmig de la montanya i rodejat de naturalesa, però al estar en aquest lloc té l’inconvenient que no obren en la temporada d’hivern a causa de les possibles allaus. Des dels hotels es realitzen moltes excursions per visitar el seu entorn, com ara la presa de Cavallers, Aigües Tortes...  A part de la seva situacó el balneari és molt conegut perquè les seves aigües són provinents d’un manantial. Segons els professionals que hi ha al balneari, diuen que les seves aigües són micromedicinals i que van molt bé per a la salut, tan és això que aquesta mateixa aigüa la pots comprar per beure-la. La veritat és que, com a mínim, en quant a gust no es nota la diferència, però si ells diuen que té aquestes propietats serà perquè les té.
  En quant a les instal·lacions són força antigues, encara que tant els hotels com el balneari els han anat reformant, però conservant la seva essència. A més a més, el lloc és molt acollidor, és com la típica casa de fusta de la montanya transformada en hotel i balneari. En quant als restaurants dels hotels el menjar és de gran qualitat, tenen tant el menjar que es pot trobar a qualsevol lloc com el menjar típic dels pobles on fa molt fred, a base de plats contundents i que atipen molt. En quant al servei del balneari i del Hotel Manantial (ja que en l’altre no he tingut la ocasió d’anar-hi) és de gran qualitat i molt atent, i sobretot el que més agrada del servei es que sigui respectuós i no estigui tota l’estona darrere teu preguntan-te si necessites alguna cosa més, ja que quan vas a un balneari a relaxar-te el que vols és que no t’agobin.
En quant al balneari una cosa a d’estacar és la gran organització que tenen, ja que de vegades si vas amb més gent quan et donen les hores per a fer els massatges no coincideixen les teves amb les dels teus companys i això fa que es trenqui tot el dia, en canvi en aquest balneari això penso que es un tema que el tenen molt ben muntat. En quant a la zona d’aigües, tal i com e dit abans, s’utilitza l’aigua provinent del manantial, ja que diuen que va molt bé per a la salut i per a la pell. A part dels massatges i totes les tècniques comentades a les diferents entrades d’altres dies, també tenen un tractament de salut amb un molt bon seguiment, és a dir, si tens problemes de circulació o vols perdre pes (per exemple), ells et fan un programa i et van seguint perquè puguis arribar a aconseguir el teu objectiu, d’aquesta manera milloraràs en salut. I per acabar, en el tema de l’oferta dels seus serveis, com a la majoria de balnearis també tenen  una sèrie de tractaments de bellesa amb l’utilització de tècniques molt antigues fins a les més innovadores d’avui en dia.
Per acabar, en el tema dels preus no us puc aconsellar ja que va ser un regal, però tot hi això com sempre us deixo aquí l’enllaç amb la pàgina web del balneari i dels dos hotels i d’aquesta manera podreu reservar, veure les tarifes dels tractaments i massatges, ...


Desitjo que la meva sèrie d’entrades us hagi agradat, ja que penso que és una sort poder gaudir de llocs com aquests i que tothom és mereix poder pendre’s un descans.

Carla Vivó Vegas.

5 comentarios:

  1. OHH!! Aquest llac és una passada! que esta al mig del bosc??

    ResponderEliminar
  2. Més o menys, perquè tota la zona dels hotels i el balneari està rodejada de bosc. Però aquest llac està molt aprop de l'hotel, si surts a donar una volteta per allà te'l trobes.És molt maco tot el paissatge i està molt ben cuidat.

    ResponderEliminar
  3. Sempre he volgut anar a un balneari, ha de ser molt relaxant.
    Deus desconectar moltíssim dels problemes!
    Repetiries en el mateix balneari o opeteries per anar a un de nou, per anar provant?

    Gràcies Carla!

    ResponderEliminar
  4. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  5. Aquest balneari pinta moolt be!! i el llag és preciòs!! Miraré els preus a la web :)

    ResponderEliminar